Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

середу, 1 жовтня 2014 р.

Таємниці книжкових полиць


Таємниці книжкових полиць

     В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек 1 жовтня у шкільній бібліотеці проведено урок-мандрівку для учнів 1-го класу.
Діти із захопленням розглядали яскраво оформлені книжкові виставки, з цікавістю гортали сторінки дитячих книжечок, дивилися ілюстрації до творів. Бібліотекар також розповіла учням про чудові пізнавальні дитячі журнали, які розміщені на полицях виставки "Журнальний лабіринт". Впродовж зустрічі маленькі читачі галасливо відгадували цікаві загадки, продовжували прислів'я та приказки, приймали участь у конкурсі "Казкознавці", де потрібно було вказати назву казки і головного героя. Діти показали неабияке знання казок. Школярі також ознайомилися з правилами поведінки у бібліотеці та правилами поводження з книгами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар