Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

четвер, 15 жовтня 2015 р.

Клуб мандрівників

В казкові мандри запрошують книги


15 жовтня клуб мандрівників другокласників урочисто запросив у подорож до чарівного і дивовижного світу Книжкового Королівства. 


У гості до школярів завітала добра Королева Книг. Вона розповіла учням про нелегкий і довгий шлях, який пройшла книга, про важливість читання та про дотримання правил бережливого ставлення до книг. Королеві у цьому допомагали казкові герої Книжкового Королівства – Барвінок і Ромашка. Вони провели цікаві вікторини та підготували казкові запитання з чарівного кошика, щоб упевнитися в знаннях майбутніх читачів бібліотеки. Учні разом з Бабою Ягою із захопленням відгадували загадки, впізнавали казкових героїв за описом, розгадували назви українських народних казок та казок народів світу. Приємним сюрпризом для Королеви Книг та казкових героїв стали вірші про книгу та користь читання у виконанні другокласників, які вони підготували заздалегідь. 
Учні зрозуміли, що книга кращий порадник і друг, а щоб вони це не забували казкові герої подарували кожному пам’ятку читача.





Немає коментарів:

Дописати коментар