Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

четвер, 8 жовтня 2015 р.

Ми – українці

Ми – українці 

У жовтні шкільна бібліотека започаткувала проведення патріотичного квесту "Ми – українці". Його мета: розширити та поглибити знання про свою країну, виховати любов до рідного краю, його традицій і обрядів, формувати високі громадянські якості: патріотизм, доброту, милосердя.
Захід проведено у два етапи: в межах класів (на визначення команди) та на рівні школи (команда-переможець). Для визначення переможців обрано журі у складі: педагога-організатора, вихователів класів та вчителя української мови і літератури. Учні 4-5 класів із задоволенням прийняли участь у квесті, вони виявили себе справжніми патріотами, відповідаючи на різноманітні запитання , які стосувалися історії України, традицій, символів, обрядів.





Немає коментарів:

Дописати коментар