Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

четвер, 1 жовтня 2015 р.

Бібліотечні Music Fantasy

Бібліотечні Music Fantasy


"Музика, немов дощ, крапля за краплею просочується в серце і оживляє його" сказав французький письменник Ромен Ролан. І справді, мабуть, немає в світі людини, яка б не любила музику. Чарівні нотки класики і блюзу, запальні мотиви поп-музики та рок-н-ролу, шалені звуки панку та важкого металу… Серед різноманіття музичних напрямків кожен обирає свій.

З нагоди Міжнародного дня музики у шкільній бібліотеці організовано бібліотечні Music Fantasy. На протязі дня вихованці школи насолоджувалися неповторними мелодіями класичної музики у виконанні учнів 10 класу.



Немає коментарів:

Дописати коментар