Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

четвер, 12 лютого 2015 р.

Живи, книго!

Всеукраїнська акція "Живи, книго!"


Шкільна бібліотека покликана привчати дітей берегти книги. Тому пріоритетним напрямком діяльності шкільної бібліотеки є формування в учнів дбайливого ставлення до підручників, навчальних посібників і художньої літератури.
Важливу роль в цьому відіграє участь у Всеукраїнській акції "Живи, книго!", яка стала традиційною для нашої школи. У 2014-2015 навчальному році щорічна акція "Живи, книго!", як і щороку розпочалась з вересня, згідно наказу "Про проведення огляду-конкурсу "Живи, книго!". У конкурсі взяли участь всі класи школи з 1-го по 9-ий. Результати перевірки були оголошені на шкільній лінійці, а також висвітлилися на стенді у бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар