Книги - це ріки, що напоюють моря (Ярослав Мудрий) Учітесь, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко) Спілкування з книгами юність плекає, старість звеселяє, щастя прикрашає, у нещасті дає притулок і розраду, вдома радує, а поза домом не заважає (Цицерон) Література — це храм, куди можна ввійти лиш з чистою совістю і благородними намірами (Ф. Шиллер) По-справжньому освічений той, хто вміє читати між рядками (О. Сухомлинський)

середу, 30 вересня 2015 р.

Уклін вам низький!

"Уклін вам низький!"


30 вересня учням 3-4 класів випала чудова нагода здійснити захоплюючу уявну подорож у музей під відкритим небом поблизу Києва.
    Письменниця, екскурсовод, етнограф Людмила Андріївна Калашникова презентувала власну книгу "Уклін вам низький!". Завдяки їй діти із задоволенням занурилися в побут, звичаї, архітектуру давніх українців Поділля, Карпат, Полісся, Середньої Наддніпрянщини, Полтавщини і Слобожанщини. Ця зустріч по-особливому торкнулася юних сердець, пробудила інтерес до української культури, напевно, тому, що Людмила Андріївна писала книгу із щирою любов’ю до України: "Це моє освідчення в любові тобі, Україно!".






Немає коментарів:

Дописати коментар